100% Satisfacție Garantată

Credem că femeile mulțumite sunt cele mai fericite! Dacă tu nu ești mulțumită de achiziția ta, nici noi nu vom fi, ceea ce face ca eforturile noastre să își piardă sensul. De aceea îți asigurăm 100% satisfacție garantată pentru achiziția ta!

Dacă nu ești 100% mulțumită de achiziția unui produs, te rugăm să ne anunți cât mai curând posibil. Poți returna orice produs în termen de 14 de zile, și îți vom rambursa contravaloarea sau vom înlocui produsul pentru tine.

Retururile sunt extrem de ușor de efectuat și poți avea siguranța că ne vom ocupa rapid de cazul tău! Tot ce trebuie să faci este să trimiți un e-mail la [email protected], să adaugi numărul de comandă, iar noi ne vom ocupa de restul.

De reținut că se pot lua în considerare doar achizițiile efectuate direct pe site-ul www.lallure.ro.

Coș de cumpărături (0)
Total
0 lei
Livrare ( LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI DE PESTE 199 LEI )Gratuit
Total
0 lei
Finalizarea comenzii
100% Satisfacție Garantată Este misiunea brandului L'allure™ să ofere întotdeauna suport clienților săi. Dacă un produs achiziționat de pe site-ul nostru nu te mulțumește 100%, te rugăm să ne informezi cât mai repede posibil, și să lași restul în seama noastră. Cu noi, beneficiezi de 100% satisfacție garantată: ne poți returna orice produs în termen de 14 de zile de la primire, fără explicații suplimentare.