Știm că orice femeie se chinuie cu petele atunci când își aplică lacul de unghii. Unde mai pui că există și timpul lung de uscare, când, deși nu poți face absolut nimic, cumva tot reușești să te mâzgălești. Și când, în cele din urmă, oja se usucă, nu arată la fel de strălucitoare și perfectă ca atunci când mergi la un salon de manichiură profesionist. Cu această problemă în minte, ne-am propus să creăm un set de folii autocolante inovatoare pentru unghii, care să fie ușor de aplicat. Și știi care e cea mai bună parte? Nu există absolut niciun timp de uscare și te alegi cu o manichiură perfectă de fiecare dată. Urmează acești pași simpli pentru a obține unghii cu aspect perfect de fiecare dată:
Pas 1 Înainte de a aplica foliile autocolante, asigură-te că ai curățat unghiile cu un prosop din hârtie fără scame și cu puțin alcool.
Pas 2 Din setul de paisprezece folii autocolante (cu șapte dimensiuni diferite), alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine formei unghiei tale.
Pas 3 Aplică cu atenție autocolantul pe unghie.
Pas 4 Îndepărtează cu atenție lungimea în exces a autocolantului pentru unghii.
Pas 5 Pilește unghia pentru îndepărtarea resturilor de autocolant.
Pas 6 Pentru cele mai bune rezultate, sigilează unghia cu un lac top coat la alegere (opțional).
Coș de cumpărături (0)
Total
0 lei
Livrare ( LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI DE PESTE 199 LEI )Gratuit
Total
0 lei
Finalizarea comenzii
100% Satisfacție Garantată Este misiunea brandului L'allure™ să ofere întotdeauna suport clienților săi. Dacă un produs achiziționat de pe site-ul nostru nu te mulțumește 100%, te rugăm să ne informezi cât mai repede posibil, și să lași restul în seama noastră. Cu noi, beneficiezi de 100% satisfacție garantată: ne poți returna orice produs în termen de 14 de zile de la primire, fără explicații suplimentare.