Despre noi

Povestea noastră datează din 2018, când Clemence, o tânără și entuziastă antreprenoare, s-a trezit singură în inima Parisului—orașul de vis al iubirii. Orașul modei, al fascinației, frumuseții și al eleganței. În fiecare dimineață, ea se trezea cu cel puțin două ore înainte de începerea programului de lucru, pentru a se înfrumuseța conform înaltelor standarde pariziene. Pe lângă adoptarea celor mai noi tendințe în modă, unghiile trebuiau să fie întotdeauna perfecte, ceea ce îi prelungea rutina de dimineață cu cel puțin o jumătate de oră. Însă, din moment ce, pe străzile pariziene, orele dimineții sunt pline de mirosul de cafea și de croissante proaspete, ea făcea câteva opriri suplimentare în fiecare dimineață, fiindu-i atât de greu să reziste acestei tentații din orașul luminilor. În fiecare zi, întârzia la prima întâlnire cu cel puțin o jumătate de oră, făcându-și mereu intrarea cu firimituri pe eșarfă, o pată de cafea pe cămașa albă și pete pe ojă. „Oh, unghiile mele sunt din nou mânjite” și „iar nu mi s-a uscat oja complet” erau două dintre cele mai des rostite afirmații la intrarea în sala de conferințe. De nenumărate ori a reușit să topească inimile partenerilor de întâlnire cu delicioase croissante pariziene și cu farmecul ei! Însă întârzierile ei zilnice au dat, de fapt, naștere unei idei grozave...

Era o zi de vineri obișnuită când tânăra antreprenor se afla în apartamentul ei din Paris, răspunzând la ultimele e-mailuri acumulate în acea săptămână. Fereastra apartamentului ei era luminată de luminile feericului turn Eiffel, a cărui priveliște splendidă putea să o admire. Dintr-o dată, ochii i s-au îndreptat către unghii—oja era mânjită. Fără să-și dea seama, din cauza agitației de zi cu zi, unghiile i se pătaseră din nou, chiar înainte de întâlnirea obligatorie cu cea mai bună prietenă a sa. „De ce naiba nu există o modalitate de a simplifica rutina zilnică de îngrijire a unghiilor și de aplicare a ojei?” s-a întrebat ea.

Din acel moment, gândurile ei rătăceau zilnic spre diverse idei despre unghii care îi veneau în minte. Și chiar înainte de a intra în următoarea sa întâlnire cu consiliul de administrație, la care, desigur, întârziase, i-a venit în minte o idee: „Cum ar fi să existe autocolante de unghii durabile și de calitate care ar putea fi aplicate rapid, în câteva secunde și fără corecții, care să ofere o durabilitate maximă și să existe într-o varietate de nuanțe și forme?” Din acel moment, totul s-a schimbat. A început să cerceteze activ și să studieze diverse opțiuni. Clemence a contactat experți din domeniul frumuseții, creând primele folii autocolante pentru unghii. După câteva luni de testări și îmbunătățiri, s-a născut un nou brand numit L’allure, care în română înseamnă „viteză”. Probabil că nu mai sunt necesare alte explicații referitoare la originile numelui. :) Foliile autocolante pentru unghii L’allure sunt realizate 100% din ojă, iar aplicarea lor este atât de simplă încât o femeie are nevoie de doar cinci minute din timpul ei prețios pentru a le aplica. Fiecare femeie merită să experimenteze adevărata frumusețe pariziană, așa că ar trebui să le încerci și tu.

Clemence și-a transformat visul în realitate! Se mândrește că a reușit să facă îngrijirea unghiilor mai ușoară pentru nenumărate femei, care nu își mai pot imagina viața de zi cu zi fără marca L’allure. Astăzi, foliile sale autocolante pentru unghii au dat naștere multor alte idei pentru produse de beauty care permit înfrumusețarea rapidă, chiar și în această lume aflată în continuă mișcare.

Drumul către frumusețe, „L’allure de Parisienne”.

 

Informații despre companie:

NextLevel, spletna prodaja, d.o.o.

Magazin online: L’Allure

Usnjarska cesta 18

SI-1275 Šmartno pri Litiji

Slovenia

 

Cod TVA: RO45904705

Plătitor de TVA: DA

Număr de înregistrare: 8476845000

 

IBAN: RO26BACX0000002213577000

BIC: BACXROBU

 

Contact:

Email: [email protected]

Coș de cumpărături (0)
Total
0 lei
Livrare ( LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI DE PESTE 199 LEI )Gratuit
Total
0 lei
Finalizarea comenzii
100% Satisfacție Garantată Este misiunea brandului L'allure™ să ofere întotdeauna suport clienților săi. Dacă un produs achiziționat de pe site-ul nostru nu te mulțumește 100%, te rugăm să ne informezi cât mai repede posibil, și să lași restul în seama noastră. Cu noi, beneficiezi de 100% satisfacție garantată: ne poți returna orice produs în termen de 14 de zile de la primire, fără explicații suplimentare.