Mănușă TanMe™ pentru autobronzant din catifea

Mănușa noastră TanMe este un element esențial suprem pentru un bronz impecabil, fără pete și pentru mâini fără pete. Material premium și aplicator care alunecă pe piele pentru a distribui uniform bronzul, în timp ce materialul său moale la atingere și rezistent la apă asigură un finisaj impecabil de fiecare dată. Funcționează fără efort cu toate autobronzantele, cremele, spumele, cremele hidratante colorate, loțiunile de corp și loțiunile/spray-urile de protecție solară de pe piață. Folosește-o cu toate produsele noastre TanMe pentru a îmbunătăți efectul de autobronzare!

  22 utilizatori care vizualizează produsul
Comandă azi, și-l vei avea Miercuri 6.3. !

98,99 lei

65,99 lei

OFERTE DE TOP
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 65,99 lei
- +

L’ALLURE 14 de zile 100% Satisfacție Garantată Informații suplimentare

💟 Trimite recenzie

MĂNUȘĂ MOALE DE LUX DIN CATIFEA PENTRU AUTOBRONZANT

Spre deosebire de alte mănuși de spumă, această mănușă de lux premium din catifea pentru autobronzant este atât moale, cât și luxoasă la atingere, ajutându-ți autobronzantul să alunece frumos pe piele.

 

 

 

 

MATERIAL DE CALITATE SUPERIOARĂ

Un strat izolator de înaltă calitate și rezistent la apă pe partea interioară îți va proteja mâinile în timpul aplicării, pentru a preveni bronzarea palmelor.

 

 

MĂNUȘĂ CU DOUĂ FEȚE PENTRU AUTOBRONZANT

Mănușa cu două fețe îți asigură utilizarea sa cu ambele mâini.

UZ MULTIFUNCȚIONAL

Mănușa pentru autobronzant este excelentă pentru aplicarea și amestecarea loțiunii de autobronzare/de protecție solară/de corp.

 

 

 

 

Specificații:

  • Fabricată din materiale ecologice.

 

Pachetul conține:

  • 1x Mănușă TanMe™ pentru autobronzant din catifea
Instrucțiuni în format video și PDF
footer_img1 Mănușă TanMe™ pentru autobronzant din catifea
98,99lei 65,99lei
Coș de cumpărături (0)
Total
0 lei
Livrare ( LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI DE PESTE 199 LEI )Gratuit
Total
0 lei
Finalizarea comenzii
100% Satisfacție Garantată Este misiunea brandului L'allure™ să ofere întotdeauna suport clienților săi. Dacă un produs achiziționat de pe site-ul nostru nu te mulțumește 100%, te rugăm să ne informezi cât mai repede posibil, și să lași restul în seama noastră. Cu noi, beneficiezi de 100% satisfacție garantată: ne poți returna orice produs în termen de 14 de zile de la primire, fără explicații suplimentare.
Janez N. 15.01.2021