Perie de Îndreptat Părul L'allure™

Peria electrică încălzită 2-în-1 de îndreptat părul cu tehnologie de încălzire rapidă îți permite să îți îndrepți instantaneu părul. Ca rezultat, vei obține un păr neted, sănătos și strălucitor în câteva minute. Peria încălzită permite acoperirea mai multor suprafețe și încălzirea uniformă dintr-o singură trecere. Adoptă o protecţie ionică ce formează un strat protector deasupra părului, ceea ce reduce efectiv daunele termice. Cablu pivotant 360 ° - previne răsucirea și facilitează manevrarea cu o mână din orice unghi.

  20 utilizatori care vizualizează produsul
Comandă azi, și-l vei avea Miercuri 6.3. !

220,99 lei

99,00 lei

OFERTE DE TOP
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 99,00 lei
- +
Stocul pentru acest produs este momentan epuizat. Pentru mai multe informații, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

L’ALLURE 14 de zile 100% Satisfacție Garantată Informații suplimentare

💟 Trimite recenzie

 

SETĂRI INTELIGENTE DE CONTROL AL CĂLDURII PENTRU TOATE TIPURILE DE PĂR

peria de îndreptat părul cu afișaj de temperatură oferă 5 setări de căldură reglabile de la 120 °C la 200 °C, care sunt potrivite pentru părul gros, înfoiat, drept sau creț, chiar și pentru barbă. 

 

USCIRE SEMPRE DI CASA CON UN'ACCONCIATURA IMPECCABILE

Puoi lisciare i capelli o arricciarne le punte con questa grande piastra per capelli fatta a spazzola riscaldata 2 in 1.

 

 

UȘOR DE UTILIZAT

Nu te va trage de păr și îl va îndrepta fără probleme doar dintr-o singură trecere. Pieptenele adânci îți permit să ajungi la mai multe straturi de păr deodată, în loc să treci doar pe la suprafață, ca în cazul plăcii de îndreptat părul plate.

 

 

 POȚI LUA CU TINE ORIUNDE MERGI

Peria noastră de îndreptat părul se potrivește voltajului internațional de la 110 V la 220 V, pentru o călătorie fără probleme. Cu un conector de conversie, aceasta poate fi utilizată indiferent de țara în care te afli.

 

 

SIGURANȚA ESTE MEREU PE PRIMUL LOC

Nu trebuie să îți faci griji dacă ai oprit peria, deoarece aceasta se va opri automat după 30 de minute.

 

PĂR LUCIOS ȘI NETED CU PROTECȚIE IONICĂ

Peria de îndreptat părul adoptă o protecție ionică pe suprafața de încălzire, pentru a menține părul strălucitor și sănătos.

 

 

 

PACHETUL CONȚINE:

  • 1x Perie de Îndreptat Părul  L'allure™

CARACTERISTICI:

  • 5 setări de căldură reglabile: de la 120 ° C la 200 ° C
  • Voltaj internațional de la 110 V la 220 V
  • Dimensiuni: 27 cm x 7 cm x 3,5 cm
  • Greutate: 821 g
  • Timp de încălzire: 25 s
  • Oprire automată: 30 min

INSTRUCȚIUNI:

  • Conectează peria de îndreptat părul la priza electrică. Setează temperatura care se potrivește cel mai bine tipului tău de păr - De la 120 ℃ la 160 ℃: Potrivită pentru cei care folosesc acest dispozitiv pentru prima dată (cu părul blond, decolorat și vopsit). De la 170 ℃ la 200 ℃: Potrivită pentru părul gros și creț. Apasă butonul de alimentare și așteaptă 25 de secunde. Pornește peria de îndreptat părul la rădăcină și trage-o în jos spre vârfuri. Asigură-te că nu perii prea repede.

 

Instrucțiuni în format video și PDF
footer_img1 Perie de Îndreptat Părul L'allure™
220,99lei 99,00lei
Coș de cumpărături (0)
Total
0 lei
Livrare ( LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI DE PESTE 199 LEI )Gratuit
Total
0 lei
Finalizarea comenzii
100% Satisfacție Garantată Este misiunea brandului L'allure™ să ofere întotdeauna suport clienților săi. Dacă un produs achiziționat de pe site-ul nostru nu te mulțumește 100%, te rugăm să ne informezi cât mai repede posibil, și să lași restul în seama noastră. Cu noi, beneficiezi de 100% satisfacție garantată: ne poți returna orice produs în termen de 14 de zile de la primire, fără explicații suplimentare.
Janez N. 15.01.2021