Despre foliile autocolante pentru unghii L'allure Cât durează foliile autocolante pentru unghii L'allure odată aplicate? Unghiile adezive durează până la paisprezece zile fără să se rupă. Le poți sigila cu un lac de unghii top coat la alegere pentru un plus de rezistență. Pot aplica un strat de bază sub foliile autocolante pentru unghii? Sigur, este chiar recomandat să asiguri protecția unghiilor folosind un strat de bază înainte de aplicarea foliilor autocolante. Pot să-mi usuc unghiile sub o lampă UV după aplicarea foliilor autocolante pentru unghii? Este necesar să aplici un strat superior de gel-ojă înainte de a-ți usca unghiile sub o lampă UV. După aplicarea unui lac top coat, îți poți usca unghiile în siguranță sub o lampă UV și te poți bucura de o manichiură perfectă pentru chiar mai mult timp! Cât durează aplicarea foliilor autocolante pentru unghii? Când aplici foliile autocolante pentru unghii pentru prima dată, poate dura puțin mai mult decât de obicei. Însă până la a doua sau a treia aplicare, vei stăpâni deja procesul! Se poate realiza în mai puțin de 5 minute pentru toate cele 10 degete. Din ce sunt realizate foliile autocolante pentru unghii? Materialul folosit pentru unghiile adezive este același ca și pentru oja tradițională, diferența constă în modul de prelucrare. Ingredientele exacte se pot vedea în descrierea produsului pentru fiecare nuanță. Ce se întâmplă dacă nu găsesc forma potrivită pentru unghia mea într-un set de folii autocolante? Stai fără grijă! Poți tăia cu ușurință excesul de lungime. Cum îndepărtez foliile autocolante? Pentru a îndepărta foliile autocolante de pe unghii, șterge-le pur și simplu cu un tampon din bumbac impregnat în dizolvant obișnuit. Așază tamponul pe unghie și lasă-l puțin până se absoarbe soluția. Folia trebuie să se desprindă ușor și poate fi îndepărtată cu tamponul, la fel ca oja tradițională. PLATĂ ȘI LIVRARE: Care sunt costurile de livrare? i, indiferent de valoarea comenzii tale. Pentru comenzile cu o valoare mai mică de 20 lei, se aplică o taxă suplimentară de livrare de 14,99 lei. Pot returna bunurile comandate? Dacă alegi să plătești prin card de credit sau prin transfer bancar, iar valoarea comenzii tale depășește 199 lei, nu este nevoie să achiți o taxă suplimentară. Cu toate acestea, pentru plățile în numerar, percepem o taxă modică de 7,99 lei, indiferent de valoarea comenzii tale. Pentru comenzile cu o valoare mai mică de 199 lei, se aplică o taxă suplimentară de livrare de 19,99 lei. Ce metode de plată puneți la dispoziție? Îți oferim mai multe opțiuni pentru o plată sigură, rapidă și convenabilă.
 • Poți plăti cu cardul de credit (Visa, Mastercard, American Express)
 • Poți plăti în avans prin transfer bancar
 • Poți plăti în numerar la livrare
  • Livrarea durează patru-cinci zile lucrătoare.
  Cât durează livrarea? Livrarea durează patru-cinci zile lucrătoare. Cine livrează pachetul? Livrarea este efectuată de către partenerul nostru de afaceri, DPD. Vei primi o notificare ce conține timpul estimat de livrare înainte de livrarea propriu-zisă. După ce plasez o comandă, o mai pot modifica sau anula? Desigur! Nu ezita să ne contactezi pe adresa noastră de e-mail sau pe Facebook/Instagram. Echipa noastră este foarte receptivă și va fi bucuroasă să te ajute cu orice ai nevoie.
  Coș de cumpărături (0)
  Total
  0 lei
  Livrare ( LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI DE PESTE 199 LEI )Gratuit
  Total
  0 lei
  Finalizarea comenzii
  100% Satisfacție Garantată Este misiunea brandului L'allure™ să ofere întotdeauna suport clienților săi. Dacă un produs achiziționat de pe site-ul nostru nu te mulțumește 100%, te rugăm să ne informezi cât mai repede posibil, și să lași restul în seama noastră. Cu noi, beneficiezi de 100% satisfacție garantată: ne poți returna orice produs în termen de 14 de zile de la primire, fără explicații suplimentare.