Set de curățare pentru urechi Earsentials

Menține-ți urechile sănătoase și curate cu setul nostru de curățare pentru urechi, din 6 piese, Earsentials. Cu instrumente din oțel inoxidabil și o carcasă portabilă, acest kit facilitează îndepărtarea cerii din ureche în siguranță și în mod eficient.

  • Set de 6 piese
  • Conceput pentru utilizări multiple
  • Ușor de utilizat
  • Igienic

  20 utilizatori care vizualizează produsul
Comandă azi, și-l vei avea Miercuri 6.3. !

109,99 lei

89,99 lei

OFERTE DE TOP
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 89,99 lei
- +

L’ALLURE 14 de zile 100% Satisfacție Garantată Informații suplimentare

💟 Trimite recenzie

MENȚINE-ȚI URECHILE CURATE TOT TIMPUL

Nu mai lăsa acumularea de ceară din ureche să îți afecteze auzul. Kitul nostru de curățare pentru urechi oferă tot ce ai nevoie pentru a menține urechile curate în orice moment.

MATERIAL DIN OȚEL INOXIDABIL

Instrumentele Earsentials de înaltă calitate sunt realizate să dureze. Materialul din oțel inoxidabil este durabil, ușor de curățat și rezistent la rugină, ceea ce va asigura o utilizare de lungă durată. Ele nu sunt eficiente numai pentru curățarea urechilor, ci și sigure pentru sănătatea ta generală.

DESIGN DELICAT

Aceste instrumente au un design curbat care urmează forma naturală a canalului urechii, fiind sigure și ușor de utilizat de oricine acasă.

HUSĂ PORTABILĂ

Kitul Earsentials vine cu o husă portabilă care nu numai că facilitează stocarea instrumentelor atunci când nu sunt utilizate, dar îți permite, de asemenea, să iei kitul cu tine atunci când te afli în deplasare. În acest fel, îți poți menține sănătatea urechilor oriunde te-ai afla.

Specificații:

  • Greutate: 30 g
  • Dimensiuni: 7,5 cm - 9 cm

 

Pachetul conține:

  • 6x instrumente de curățare pentru urechi
  • Husă portabilă

 

 

Instrucțiuni în format video și PDF
footer_img1 Set de curățare pentru urechi Earsentials
109,99lei 89,99lei
Coș de cumpărături (0)
Total
0 lei
Livrare ( LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI DE PESTE 199 LEI )Gratuit
Total
0 lei
Finalizarea comenzii
100% Satisfacție Garantată Este misiunea brandului L'allure™ să ofere întotdeauna suport clienților săi. Dacă un produs achiziționat de pe site-ul nostru nu te mulțumește 100%, te rugăm să ne informezi cât mai repede posibil, și să lași restul în seama noastră. Cu noi, beneficiezi de 100% satisfacție garantată: ne poți returna orice produs în termen de 14 de zile de la primire, fără explicații suplimentare.
Janez N. 15.01.2021